Ana SayfaKültür & SanatYenilenen menüsüyle SALT Galata'nın restoranı Ca'd'Oro

Yenilenen menüsüyle SALT Galata’nın restoranı Ca’d’Oro

İstanbul Doors Group’un SALT Galata’nın giriş katında cafe ve girişin bir üst katında restoran olarak hizmet veren markası Ca’d’Oro’nun menüsü baştan sona yenilendi. Mimarisi SALT Galata’nın yeniden işlevlendirme çalışmalarını da yürüten Ağa Han ödüllü mimar Han Tümertekin tarafından yapılan Ca’d’Oro, yeni şefi Beril Şanal tarafından yenilenen menüsünde, konuklarına dünya mutfağından seçkin lezzetler sunmaya devam ediyor. Ca’d’Oro’nun yenilenen menüsünde kuzu incik, dana kaburga, dana pirzola ve ördek konfit, maltagliati ve tortellini, uykuluk gibi klasik tatların yanında ördek rilette, crostini trio, rakı balık çorbası, su kabaklı isli frik risotto, pancar tartar gibi alışılmadık tatlar da yer alıyor.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR