İstanbul Boğazı’nın incisi Kuruçeşme’de yer alan Pantheon, Akdeniz’in taze ve yalın ruhunu yansıtan yenimenüsüyle gastronomi tutkunlarını selamlıyor. Şef Emir Kaan önderliğinde Şef Can Aras’ın danışmanlığı ile hazırlanan yeni menü, sezonun en taze malzemeleriyle şekillenirken, paylaşıma uygun rahat tabaklar ve yaratıcı dokunuşlar ile yaz sofralarına hafiflik, renk ve lezzet katıyor. Yeni menüsünde, deniz ürünlerinin zarif bir şekilde başrolde olduğu soğuk başlangıçlardan, ana tabaklara uzanan bir lezzet yolculuğu sunuluyor. Yazın ritmine uyum sağlayan menüde; Mercan Ceviche, Tataki Carpaccio, Deniz Mahsüllü Linguine gibi öne çıkan tatlar, Pantheon’un eşsiz sunumlarıyla servis ediliyor. Şefin özel dokunuşlarıyla hazırlanan menünün tatlı kapanışı ise ferahlığıyla dikkat çekiyor. Finalde ise tatlı kırmızı meyveli panna cotta yaz akşamlarının hafif ama çarpıcı finali oluyor. Menüye eşlik eden özgün kokteyl seçkisi Pantheon esintisini son derece şık bir şekilde bardağa taşıyor.

