Ana SayfaAlışveriş2024 Mobilya Trendleri

2024 Mobilya Trendleri

Bu yıl, iç mekânlarda göz alıcı değişimler yaşanıyor. Yeni trendler, evlerimizi daha çağdaş ve özgün bir görünüme kavuşturuyor. İşte 2024’ün en gözde mobilya trendleri:

#1 Metal Lambalar

OBJEXOM – Fungi Krom Parlak Masa Lambası

Geleneksel seramik lambalardan farklı olarak metal lambalar, iç mekânlara modern bir dokunuş getiriyor. Parlak yüzeyleri, ışığı yansıtarak ve dağıtarak mekâna ferahlık katıyor. Özellikle, retro tarzı sevenler için çelik lambalar, odanın atmosferini değiştiriyor.

#2 Objeleri Sergilemek İçin Kaide

Hermhaus – Asos Kaide Orta Ahşap Kaplama Orta Sehpa

Son dönemde popüler hale gelen Yeni Antik trendiyle birlikte, kaide mobilyalar da iç mekânlara giriş yapıyor. Mermer, ahşap veya beton gibi farklı malzemelerden üretilen kaide mobilyalar, odalara zarif bir hava katıyor. Dekoratif objeleri sergilemek için ideal olan bu mobilyalar, her türlü dekora uyum sağlıyor.

#3 Asma Lambalar

Lasttouch Interiors – Lolipop Avize No:5

Geleneksel tavana monte edilen lambaların yerini alan asma lambalar, iç mekanlarda yeni bir trend haline geldi. Odanın belirli noktalarını aydınlatmak için ideal olan bu lambalar, uzun kablolarıyla ışığı istenilen yere yönlendirebiliyor.

#4 Fonksiyonel Kanepeler

Lavin Concept – Huston Yataklı Koltuk

Oturma odalarında rahatlamak için tasarlanan çok fonksiyonlu kanepe modelleri, iç mekânlarda popüler hale geliyor. Retro tarzıyla dikkat çeken bu kanepe modelleri, aynı zamanda işlevselliği de ön plana çıkarıyor.

#5 Minimalist Sandalyeler

MUDO – Brook Sandalye

Ahşap ve hasır sandalyelerin yerini minimalist sandalyeler alıyor. İç mekânlara modern bir hava katan bu tasarımlar, odaların atmosferini değiştiriyor ve çağdaş bir görünüm kazandırıyor.

Fotoğraf: Chris Snook

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR