Ana SayfaEn Yeniler & TrendlerBULUŞMA NOKTAMIZ MIDPOINT

BULUŞMA NOKTAMIZ MIDPOINT

Yerellik ve Sürdürülebilirlik

Allpoint grubunun 43 şubesinden gelen sektördeki deneyimi ve bilgisi ile Midpoint, misafirlerine iyi hissedecekleri anlar yaratıyor. Bu deneyimin keyfe dönüşmesinde lezzet politikası da çok önemli. Midpoint’in koordinatör şeflerinin yanında bir de ARGE şefi bulunuyor. ARGE şefi Rıza Belenkaya, Midpoint’in mutfağına dünyadaki birçok yeniliği getirmesinin yanında yerel değerleri de oldukça iyi kullanan bir mutfak yaratıyor. Siyez buğdayı, firik bulguru ile menüde yerelliği hissederken makarnaların kendi yapımları olduğunu öğrendiğinizde İtalyanların taze makarnalarının arkasındaki hikaye gözünüzün önünde canlanıyor. Antalya’dan yılda 40 ton aldıkları avokadonun çekirdeklerini bölgeye tekrar gönderip ekilmesini sağlamaları ile markanın sürdürülebilir üretime verdiği değer de gözler önüne seriliyor.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR