Ana SayfaEn Yeniler & TrendlerKahvekolikler için yeni bir adres

Kahvekolikler için yeni bir adres

 

private reason 1

 

Farklı konsepti ve ilgi çekici dekorasyonu ile dikkat çeken Private Reason Bebek’te açıldı. Kahvekoliklere duyurulur!

Kahve ciddi bir iştir! Sadece kahve yapmak değil, kahve içmek de ciddi bir iştir! Açık hava reklamcılığının önde gelen isimlerinden Vardar Topçu tarafından kurulan Private Reason da kahvenin tadı, sunumu ve sohbetinin ciddi bir iş olduğunun bilincinde olarak yola çıkmış ve Bebek Private Reason‘ı hayat geçirmiş.

Private Reason, mahallenin kahvecisi olmak üzere yola çıkmış ve bu yüzden de bütün misafirlerine evlerinde kahve keyfi yapıyorlarmış gibi hissettirmekten asla vazgeçmeyi düşünmüyorlar ve Third Wave kahve trendine yeni bir boyut katıyorlar. Açık mutfağında hazırlanan kahveleri tatmak kadar izlemek de keyif veriyor. Private Reason’ın kahveleri dünyanın dört bir yanından geliyor ve her kahve, kendine has pişirme ve sunum özelliklerine göre ikram ediliyor. Kahvelerin Private Reason’da taze olarak çekiliyor ve kilo ile de satılıyor.

Private Reason’a gittiğinizde sadece kahve içmekle kalmıyorsunuz. Mekânın menüsünde son derece sağlıklı ürünlerle hazırlanmış sandviçler, paniniler, makarnalar, salatalar ve haftanın her günü hazırlanan doğal köy kahvaltısı bulunuyor.

Yakın zamanda çeşitli workshop’ların da düzenleneceği mekân haftanın her günü sabah 7’de açılıyor, gece saat 12’ye kadar hizmet vermeye devam ediyor. Yolu Bebek’e düşenler veya zaten Bebek’te yaşayanlardansanız dekorasyonu ile de farklılaşan Private Reason’ı ziyafet etmelisiniz.

 

www.privatereason.com

 

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR