Ana SayfaDekorasyonEv Dekorasyonunda Yeşilin Gücü

Ev Dekorasyonunda Yeşilin Gücü

Sonbahar / Yaz 2024 moda şovları, Miu Miu, Valentino ve Maison Margiela gibi markaların sonbahar renklerini nane, orman ve antep yeşili gibi tonlarla eşleştirmeye devam edeceğini gösteriyor.

Mobilya markası Neville Johnson’ın tasarım uzmanları, 2023’ün ana rengini evinize nasıl dâhil edeceğinizi açıklıyor. Neville Johnson’dan Tasarımcı Carri Bateman şunları söylüyor: “Yeşil, huzur, sükûnet ve mutluluğu simgeleyen bir renk olduğundan, mevsimden mevsime geçiş yaptığını görmek şaşırtıcı değil. Yeşil, eve sakinlik kazandırır, bu nedenle açık veya daha koyu bir ton seçseniz bile, evinizin yıl boyunca uyumlu hissetmesi garantilidir.”

Evinizde Hüküm Süren Yeşil

Hangi ton olursa olsun, yeşil, doğa ile güçlü bağları olan bir renktir. Koyu yeşil tonları, herhangi bir mekâna ormanları anımsatan zamansız bir atmosfer kazandırır. Bu, biraz keyifsiz hissettiğinizde sizi rahatlatmak için mükemmel bir seçenektir. Neville Johnson’ın koyu yeşil kütüphanesi, sakin renkleri nasıl kullanılabileceğinize dair keyifli bir örnek.

Oturma Odasında Canlı Tonlar

Evinize bir trendi dâhil ettiğinizde, stili yansıtan basit ancak etkili dokunuşlar eklemeyi tercih edebilirsiniz. Neville Johnson’ın aydınlık ve ferah oturma odası, taze beyaz raflara karşı zemin olarak canlı bir yeşili içeriyor, bu da mekânda ferahlık yaratıyor.

Yatak Odasında Karşıt Bileşenler

Evin içinde yeşil kullanmanın bir avantajı, farklı renkler ve metallerle iyi kontrast sağlamasıdır, bu da mekânı nasıl tasarlayabileceğiniz konusunda çok az sınırlama olduğu anlamına gelir. Neville Johnson’ın çağdaş giyinme odası, mekâna sıcaklık katan ihtişamlı avokado tonunda tamamlanmış. Daha koyu renk, altın kulplar ve aksesuarlar gibi metal bileşenlerle mükemmel bir uyum sağlıyor.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR