Ana SayfaOdalarSalon2021 Yılının Oturma Odası Trendleri

2021 Yılının Oturma Odası Trendleri

2020 yılının çoğunu evde geçirdik. Bu nedenle de yaşam alanlarımız yalnızca barındığımız yerler değil, iş, eğitim ve eğlence alanlarına da dönüşmüş oldu.

Bu yıl oturma odası trendlerinde nötr renk paleti, rahatlığı vurgulayan mobilyalar ve eğlenceyi artıracak son teknoloji ürünler yer alıyor.

#1 Rahatlık ön planda

Oturma odasına yerleştirilen gösterişli mobilyalardan ziyade, konforlu ve rahat hissettirecek ürünler tercih edilecek.

2021 Yılının Oturma Odası Trendleri

#2 Daha fazla oturma alanı

Aslında oturma alanlarının çoğaltılması şaşırtıcı değil. Evde geçirilen onca vakit içinde, tek bir yerde sabit bir şekilde kalmak iç sıkıcı olabiliyor. Ayrıca birçok kişi rahat ve işlevsel alanlar yaratmak istiyor. Kaliteli vakit geçirebilmek için de alanları genişletmek önemli; öyle sanıyoruz ki oyun odası, çok amaçlı kitap okuma alanları ve dinlenmeyi sağlayacak mola mekânlarına hiçbirimiz hayır demeyiz.

#3 Güçlü renkler

Nötr tonlar her zaman popülerdi ama bu yıl bu tonlarla birlikte güçlü renkler de ön planda olacak gibi görünüyor. Dekorasyon ürünlerinde modern ve antika parçaların bolca kullanılacağı alanlarda, yeşiller ve kahverengiler tercih edilecek.

2021 Yılının Salon Trendleri

#4 Aksesuarlar yükselişte

Evde bu kadar vakit geçirdikten sonra, yaşadığımız alanı güzelleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya başladık. Nihayet aksesuarlar hak ettikleri değeri görmeye başlayacak. Bu yıl daha cesur, sanatsal ve kişisel aksesuarlar ön planda olacak.

#5 Eğlence ürünleri

Dışarıda nasıl vakit geçireceğimizi çok iyi biliyoruz. Ancak konu ev olunca, hepimiz ilk etapta biraz afalladık. Yeni yeni alıştığımız bu düzeni daha eğlenceli bir hale getirmek için teknolojik ürünleri araştırmaya başladık. 2021 yılında büyük televizyonlar, ses sitemleri ve çeşitli aydınlatmalar tercih edilecek.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR