Ana SayfaDekorasyon2021 Ev Aksesuar Trendleri

2021 Ev Aksesuar Trendleri

Bu yılın trendleri arasında konforun ön planda olması şaşırtıcı değil.

2020 yılı uzun bir seneydi. Kendimizi tamamen eve kapadığımız bu dönemde en çok evimizi değiştirmekle ilgilendik. Çünkü evimiz bir anda barındığımız, çalıştığımız ve oyun oynadığımız bir alana dönüştü. 2021 yılında ev dekorasyon trendleri arasında rahatlatıcı renkler, konforlu kanepeler ve stilinizi yansıtacak aksesuarlar ön olana çıkıyor.

2021 yılının ev dekorasyon trendleri tamamen rahat, işlevsel ve en önemlisi de sizi yansıtan özel parçalardan oluşuyor.

#1 Rustik Detaylar

Bu görünüm, modern ev konforunu seven ancak yaşam alanına bir stil katmak isteyenler için yaratılmış gibi. Tahta döşemeler, ahşap mobilyalar ve kahverengini bolca kullanarak yaşam alanınızda rustik bir görünüm yaratabilirsiniz. Evinizin modern görünümünü korumak için vintage ve yeni tasarım aksesuarlarını bir arada kullanabilirsiniz.

#2 Sarı ve Gri

Pantone bu yılın rengi olarak iki ton seçti: sarı ve gri. Bu iki renk yaşam alanınızda canlı ve rahatlatıcı bir görünüm oluşturacak.

#3 Cottagecore Stili

Z kuşağının oluşturduğu bu yeni stil, yaşam alanınızı renklendirecek. Cottagecore stilinde yaldızlı çatal-bıçak, vintage tarzda bardaklar ve gösterişli altın aksesuarlar bulunuyor.

#4 Retro Parçalar

Antika parçalar güçlü renklere ve estetik bir görünüme sahip. Bu nedenle bile evin başköşesine yerleştirilmeyi hak ediyorlar. Retro esintisi yaratan dekorasyon aksesuarları her zaman çok tercih ediliyordu ama 2021 yılında daha fazla göreceğiz.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR