Ana SayfaDekorasyonEv Dekorasyon2019 KIŞI İÇİN DÖRT YENİ TASARIM TRENDİ

2019 KIŞI İÇİN DÖRT YENİ TASARIM TRENDİ

Yaz mevsimine göre evde daha çok zaman geçirdiğimiz soğuk kış aylarında evimizi yenilemek ve daha konforlu hale getirmek için yeni yöntemler uygulayarak, iç mekanları daha kullanışlı ve eğlenceli hale getirebiliriz.

Bu bağlamda yüksek kalitede, modern halıları ve ev aksesuarlarını tasarlayan lider üreticilerden Surya’nın başkanı Satya Tiwari’nin önerdiği dört yeni trendi uygulayabiliriz.

Buz Soğuğu ve metalik sıcak

Soğuk hava görünümü içerisinde, pirinç ve altın gibi sıcak metallerin yarattığı zıtlığın çekimi yani soğuk ve sıcak eşleşmesi etkiyi arttıracaktır.

Basit rahatlık

Tamamen doku ile ilgili olan bu yeni trend çok parlak olan metaller, kaba düğümlü dokular ve steril olma kaygısı gütmeyen, tamamen rahat,nötr bir estetik algısını tarif ediyor.Botanik esintili dekorlar ve yeşilin izleri bu görünümün doğal unsurunu vurgulayarak yine mekanın etkisini arttırıyor.

Renkli dünya

Mekan rengine karar veremiyorsanız, tüm renkleri kucaklayın. Egzotik, renkli desenleri ve uluslararası el sanatlarını, doygun pembe renkli çubuklarla birleşerek canlandırıcı bir etki yaratın.

Stressiz vintage bir görünüm

Koleksiyonerler için iyi haber! Otantik eşyaların ve modern detayların iç içe geçmesi ile tamamen modern bir etki yaratın.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR